Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Blomsterbönder" by Lena Koller & Lisa Ising ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Blomsterbönder

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Blomsterbönder
  • Author : Lena Koller & Lisa Ising
  • Release Date : January 07, 2021
  • Genre: Gardening,Books,Lifestyle & Home,
  • Pages : * pages
  • Size : 86144 KB

Description

De senaste Ären har en bukett av smÄskaliga kreativa blomsterodlingar slagit ut i landet. Följ med pÄ en roadtrip frÄn Smygehuk i söder till VÀsterbotten i norr och trÀffa blomsterbönderna och deras fÀlt av nÀrodlade snittblommor. Alla odlar de hÄllbart och med omsorg.
HÀr fÄr du möta bÄde nybörjare, rutinerade proffs och frontfigurerna inom den svenska slow flowers-rörelsen. Vi hÀlsar bland annat pÄ hos Paulina Alesand pÄ Velobloom en av initiativtagarna till Blomsteruppropet, hos kompisodlarna pÄ Bergets Blommor som fÄr Kinnekulle att blomstra och hos Folk & Blomster i Dalarna dÀr inspirationen Àr folklorens kurbitsblommor.
Blomsterbönderna listar sina mest odlingsvÀrda sorter och delar generöst med sig av odlingstips och erfarenheter. Du fÄr lÀra dig hur du odlar dina egna snittblommor, allt frÄn zinnia och rosenskÀra, till dahlia och luktÀrter.
Boken Àr en energikick med blicken mot en hÄllbar framtid dÀr bÄde mÀnniskor, blommor och bin har sin givna plats. Med nÀrodlade blomster i sÀsong kan vi Àntligen njuta av fredagsbuketten med gott samvete. SÄ hitta din nÀrmsta blomsterbonde och plocka famnen
full. Eller starta din egen blomsterfarm!


Ebook Free Online "Blomsterbönder" PDF ePub Kindle